– L.E.T. – lámpaláz elleni tréning

Ha szeretnél nyugodtan, magabiztosan kommunikálni bármilyen helyzetben, bárkivel…

Mi a lámpaláz?

Nagy vonalakban és nagyon leegyszerűsítve, a lámpaláz az, amikor az agyad nem a jelenben van. Elcsúszik a múltba, emlékeztetve egy vagy több eseményre, amikor már volt ilyesmi élményed, vagy a jövőbe téved, aggodalmaskodva, hogy elég jó leszel-e. 

Bár nem tudsz úgy dönteni, hogy holnaptól nem leszel lámpalázas, de létezik egy módszer, ami mindenkinek működik… ha csinálod. Igen, eddig is el voltál lámpalázzal, de miért szenvednél egy olyan világban, ahol tudnod kell láttatni magad, érdeket érvényesíteni, első randira menni, felvételizni és állást keresni? Te is megtapasztalhatod milyen összeszedetten, érthetően úgy beszélni egy vagy sok ember előtt, hogy közben teljesen nyugodt maradsz.

Hogyan működik a módszer?

Ezzel a személyre szabott összetett módszerrel az agyadat, a jelenben tartjuk, nem hagyva így teret a félelemnek, szorongásnak.

Miért lettem tréner?

Több, mint 20 éve foglalkozom emberekkel nyelvtanárként, és folyamatosan kerestem a megoldást arra, miért van az, hogy kortól, nemtől, iskolázottságtól, tudás szinttől független, az egyik ember meg mer szólalni egy adott idegen nyelven, a másik nem.

Kiskamasz tanítványaim még magyarul sem tudtak olyan kérdésekre válaszolni, hogyan érzik magukat, de felnőttjeim is meglepődtek, amikor önmagukról kérdeztem őket.

Középkorú várandósként megdöbbentett milyen félelem-alapú egyenlőtlen kommunikációval találkoztam a különböző intézményekben, és találkozom azóta is, amióta a fiam megszületett. 

Mindezek miatt döntöttem úgy, hogy Lámpaláz elleni tréner és Kommunikációs mentor leszek.

A tanfolyam elvégzése után úgy éreztem, végre az a sok tudás amit életem során szereztem, egy képpé állt össze. Tanítványaim olyan sikereket értek el, amikről bevallom, álmodni sem mertem.

Egy Aspergeres tinédzser egészségügyi vizsgát tesz a jogosítványához, és előre hoz több érettségit is, idegeneket igazít útba az utcán. Egy egészségügyi dolgozó a tanult technikákkal segít magának túlélni a pandémia időszakát. Fiatal hölgyek a rettegett meetingről mosolyogva és boldogan lépnek ki, majd egy éven belül mindketten magabiztosan lépkednek felfelé a ranglétrán az egyik legnagyobb magyar multinacionális vállalatnál. Csupa olyan siker-történet, ami bizonyítja, hogy a módszer működik.

Miből áll a tréning?

A tréning egyéni, csak Te és én. Így tudom biztosítani, hogy teljes egészében rád szabva taníthassalak meg a módszerre. Három vagy négy alkalommal találkozunk, alkalmanként 90 percre, amikor megtanítalak nem csak az egész rendszerre, hanem mindarra amire szükséged van, hogy magabiztosan, nyugodtan tudj beszélni mások előtt, kezelni tudj agresszív, vagy éppen unott embereket, és megoldd azokat a helyzeteket amikor le- és elnyomó kommunikációba próbálnak kényszeríteni.

Mennyibe kerül és hol tartod a tréninget?

A tréning ára alkalmanként 29.000,- HUF/ 90 perc. Zuglóban, a lakásomban tartom családias környezetben, habos kávé vagy egy jó tea társaságában.

Kizáró ok: Bármely az idegrendszerre ható gyógyszer vagy szer használata.

Amire szükséged lesz: egy füzet és egy toll. Mindenképpen analóg megoldás, majd elmondom a tréningen miért.

Hol jelentkezhetek?

Kérlek írj pár sort magadról a kalauzdora@gmail.com e-mail címre, elérhetőségeiddel és visszahívlak 24 órán belül.

Garancia:

Ha bármikor megakadnál a tréning elvégzése után, életre szóló garanciát vállalok, hogy térítésmentesen konzultájunk.

Online is lehetséges?

A tanfolyam jellege miatt kizárólag személyesen, offline vállalok tanítványokat.

Kapcsolat: kalauzdora@gmail.com